06 June 2010

Strip City

Sinulo mi je da nemam ovaj strip ni na DeviantArtu ni ovdje na blogu (sve do sad), a na Macanovom sajtu (odakle je inicijativa i potekla) se već poodavno zagubio u arhivi, pa evo... Inače, Strip City se otprilike nastavlja na Regoča, a nekoliko epizoda su nacrtali i drugi, ali ne da mi se tražiti po spomenutoj arhivi da nabacim linkove (ali ako ih netko ima, slobodno javite).

 

 



Iako su reakcije bile vrlo pozitivne na ovaj strip, ja iz nekog ne baš jasnog razloga često zaboravljam da sam ga ikada nacrtao. A nije da nacrtam sto tabli godišnje, jelte, da bi se izgubilo u mnoštvu ili nešto (iako se jeste izgubio među folderima koje bih možda trebao ažurnije ažurirati). Možda zbog opskurne tematike; tko nije pratio Regoča i Macanov sajt vjerojatno neće skužiti poantu, pa osobno ne vidim svrhu ovo promovirati dalje - svi koji će ga skužiti su ga već davno pročitali. Mislim da mi je ovo jedini strip u kojemu sam ja glavni lik (koliko god to nevjerojatno zvučalo). Ali to je i bio cilj Strip City inicijative.

7 comments:

Bob said...

Hahaha! Zakon! :D

Domigorgon said...

Zar ima onih koji nisu to pročitali već? :D

E, da, reakcije na ovaj strip su me u biti nagovorile da se odlučim na Vixen Virago (koja ovdje, eto, ima premijerno i zasad jedino pojavljivanje) i počnem crtati istu. :)

Shuckey said...

Netko BIH trebao sakupiti sve linkove na StripCity i poskropiti vam blogove istima. Ispada na kraju da je StripCity najkonciznije stivo od svih kolaboracija na ovoj stranici. Ali meni ipak StripCity nije najdrazi. [kakvo iznenadjenje!!!] Ponos je jedna skroz blesava stvar.

VV naravno zeljno iscekujem. Bradavice, bradavice, hocemo bradavice!

Hrvoje Bratanic AKA Shuckey

dzuka said...

da, da ... odlican!!!
vrijedilo ga je postat, da se podsjetimo.
a i siguran sam da ce bit jos putnika namjernika kojima je ovo premijera.
ocemo jos stripova ovdje! : )

Domigorgon said...

Hvala svima. :)

Stripova će biti, ali ne znam koliko će biti ovdje; Vixen radim za TjedniQ (možda ovdje budem stavljao table bez oblačića), Sergeja za Sergej Strip (valjda)...

Zapravo mi je sinulo da bih mogao nešto pomalo autobiografski švrljati. Stay tuned. :D

dzuka said...

samo daj - takvi su nam najdrazi!

dzuka said...

btw, malo sam okasnio, al na darkovom blogu sam ti okacio link na temu work in progres.