30 August 2011

Lost


Znam da je ljeto i inače spora sezona, ali ja sam se baš ulijenio u zadnje vrijeme. No, lijenosti se bliži kraj, kao i ljetu. Trenutačno mi je prioritet pisanje diplomskog: nadam se u dogledno vrijeme ga dovršiti i obraniti. Dakle, prvo privesti studij kraju, a onda ćemo vidjeti.

Ne znam želim li stripove smatrati prioritetom. Čim mi se nešto doima kao posao - izbjegavam ga ko vampir svetu vodu. Što nije logično, jer sam uvijek prilazio crtanju pri izbjegavanju drugih obaveza. Ne znam trebam li se nadati nezaposlenosti po završetku studija (jer ću tako teoretski imati više vremena za crtanje), ili pak zaposlenju (jer ću tako više cijeniti slobodno vrijeme i produktivno ga iskoristiti).

Trenutačno mi se najlakšim čini izbaciti povremeno pasicu Maxa Jaguara, što je zapravo glupo, jer - realno gledajući - treba mi za pasicu Jaguara koliko i za skiciranje ili tuširanje jedne table Vixen. Zašto onda ne radim Vixen? Ne znam. Plaši me broj stranica koji sam u zaostatku, teško mi je i započeti posao.

Pokušat ću u rujnu uspostaviti nekakav radni režim; tako da se konačno malo više posvetim crtanju (i Vixen). No, rezultate ću moći pokazati tek na kraju tog perioda, iz dva razloga: crko mi je komp u Vukovaru, a tamo mi je i skener. Do kraja rujna ja sam u Osijeku. Tako da će ovdje biti samo što nacrtam na tabletu.

Uskoro novi Max Jaguar, ako itko mari. :)

2 comments:

Maxim said...

Kakogod, barem oslobodi vremena 24satno stripocrtanje u ZG, tamo u listopadu. :)

Domigorgon said...

Nadam se da hoću. No, ovaj put dolazim samo ako budem mogao i spavati do samog događaja. :)