07 May 2012

Regent's Park


Gotovo! Dvadeset i sedam thumbnaila (jedan po poglavlju) kao ovaj gore, tri full-page ilustracije, te kolor ilustracija/kolaž za naslovnicu (coming soon)... zatvaram War of the Worlds projekt i od sutra se posvećujem... wait for it...

Vixen Virago!

Ali. Prvo idem obojati dosad nacrtane table (njih 22), a vidjet ću i da ih aploadam na neki webcomic hosting (kao što npr. hostam Džuku na engleskom na SmackJeeves.com). E onda ću najvjerojatnije nastaviti crtati na A3 formatu, možda čak sa perima...

7 comments:

Maxim said...

Čestitke!

Veselim se Vixen!

(baci nam koji privju tu i tamo:))

Domigorgon said...

Ček aut d link tu jur rajt.
Sad će puževim korakom stranice u boji, a tek onda možeš očekivati nešto novo. Ali bit će vjerojatno i privjua na blogu. :)

Maxim said...

Uuu!

Fak jea!

Jel' ima kaj publike na tom SmekĐivsu? (uzmi u obzir da neam pojma o strujanjima publike po tim webcomic housterima)

Dobra je to ideja, odlična čak, iako sam totalno zahrđao na gramatički ispravnom engleskom, ne bi bilo loše aplodat tamo stripove jer dok se dočeka Tjedniq, ostarit ćemo.

Domigorgon said...

Ima li publike? Pa, rekao bih da potencijalne ima, ali pitanje je hoće li ta publika (koja bi čitala Vixen) i uspjeti naletjeti na Vixen. Na tom sajtu ima doslovno na tisuće webstripova, a većina je bezveze (barem meni). Hoće li se Vixen uspjeti istaknuti, privući čitatelje? Vidjet ćemo - ima rejtinge, kauntere, statistike.

Jesi li zainteresiran i ti aploudati na SmackJeeves? Jer ako ti treba pomoć sa gramatički ispravnim engleskim, pa čak i upisom teksta u oblačiće, stojim na usluzi. :)

Maxim said...

Aj đast majt tejk ju ap on det. :)

Da mi ne trunu ti stripovi koje imam na hardu. (A brojke čitatelja papirnatog izdanja nisu ni po čemu nedostižne)

Domigorgon said...

Pa dobro, eto... kad smisliš šta i kako, javi mi se mailom. Rado ću ti pomoći što god treba. :)

Shuckey said...

Shuckey likes Vixen in colour.

Maksime, ako trebaš pomoć sa gramatički ispravnim engleskim, nemoj se obratiti meni.

Hrvoje Bratanić AKA Shuckey