08 November 2012

Vixen Virago p 14


Pratite li Vixen? Eno, 16. tabla je na stranici. Toliko je objavljeno u Sergej Stripu #13, a od idućeg tjedna idu nove i još neviđene!

Kad smo već kod Sergej Stripa... u broju 16 je (konačno) objavljen "Sergej: Tombola" koji sam crtao po scenariju Jurice Starešinčića. Yay!

U ostalim vijestima, ovaj vikend je VSS, inače Video Surveillance System, ali kod nas Vinkovački Salon Stripa, oživljen nakon 13 godina hibernacije! Baš smiješno: još na CRŠ-u (prije manje od dva tjedna) sam komentirao da sam čuo za namjere da se salon oživi, ali da nemam pojma hoće li se i kada to uopće ostvariti. Baš sam u tijeku za lokalna strip zbivanja proteklih mjeseci, ono... not. Doznao za salon na 24-satnom crtanju.

Speaking of which, 24-satno crtanje stripa za mene je završilo na 13 tabli. Nisam posve razočaran, jer sam zadovoljan onime što sam stigao nacrtati, a i namjeravam dovršiti strip kod kuće (ovih dana). Tema je bila super, ali su mi se cijelo vrijeme nametale Disney/Shrek asocijacije i stranputice. Možda će netko sad baš misliti da sam ponešto drpio od njih, ali to sam zapravo svjesno pokušavao izbjeći (ili parodirati). Atmosfera i društvo su bili dovoljno ugodni, makar su se svi razišli oko 10 ujutro. Posebno mi je bilo zadovoljstvo promatrati Dješku i Hajeka kako rade.

Dooođi u Viinkovceeee...

1 comment:

Maxim said...

Fak jea za nove stranice!