03 January 2014

Doktor Tko v.2.0



It's almost this blog's sixth birthday - and time for some freshening up! So here's a new background image; now including my girlfriend Vesna, myself, and our two cats - Arya and Ozzy. :)

4 comments:

Maxim said...

Sretan Blogerdan! Dobra slija, baca mi više na Gastona nego na Doktora iz nekog razloga. Al zanemari to, nit' sam Gastona čitao, nit' Doktora gledao.

Domigorgon said...

Eto, sad znaš što ti je činiti. ;)

"Gaša" je Beli Put objavio u svescima, bit će ih ukupno 6, mislim da je to best-buy opcija. Zasad su izašla tri, ako u međuvremenu nije još koji.

"Doctor Who" revival se vrti od 2005. godine, predlažem da to i skineš, a staro ignoriraš (osim ako se navučeš pa postaneš očajan). Imaj na umu da između svake sezone ide Christmas Special, a možda i neki drugi specijal ili dva u kasnijim sezonama. Ali ako pogledaš samo prvu sezonu iz 2005. vidjet ćeš sviđa li ti se ili ne. :)

Maxim said...

Mogao bi lagano krenut' na Who-a, nakon što apsolviram novu sezonu Šerloka. Moram vidjet kakvo je stanje sa torentima i ovim epizodama iz 05-e.

Mejo said...

Ako mogu igrati Đavoljeg odvjetnika, prilažem da su meni samo dvije epizode Doctor Whoa pozornosti vrijedne: Blink i ona dvodjelna The Impossible Astronaut/Day of the Moon