24 April 2011

DriveThru RPG


Rico ima Threadless, ali DriveThruRPG je više po mom ukusu. Možda ste već uočili banner u desnom stupcu bloga. :) Naime, odnedavno nam aktiviraše PayPal u Hrvatskoj, tj. mogućnost primanja para (skoro pa bih rekao da osjetim dašak 21. stoljeća)... Čak sam i za Barona Samedija opet dobio nešto siće od nekog bluzera iz Jamerike (za promociju benda na posterima itd.), a konačno ne moram više petljati sa čekovima. Uglavnom, DriveThruRPG prodaje PDF-ove i slike vezane za roleplaying, a kao spoj dizajna, ilustracije i D&D-a predstavlja nešto čime bih se vrlo rado bavio profesionalno (čitaj: za pare).

I eto, u svrhu prodaje RPG materijala na tom sajtu trebalo se predstaviti kao izdavač, pa se ja predstavljam kao 1191AD Publishing. Jeste, pomalo omaž 2000AD magazinu, ali i prljavi trik kako bi bilo na vrhu drop-down menija sa popisom izdavača. Imam već i jednog suradnika, a upravo sam izbacio i prvi komercijalni proizvod - printabilne kartice s ilustracijama oružja (vidi prethodni post).


MALI OGLAS
Ako ima zainteresiranih za suradnju na roleplaying projektima, javite se na domigorgon (manki) gmail (tocka) com. To mogu biti ilustracije, moduli, kampanje, itd. Ako vas zanima roleplaying, znate već o čemu se tu radi. Naravno, moglo bi biti i nešto zarade - ovisi o konačnom rezultatu/proizvodu i dogovorenom postotku, a poželjan je PayPal račun. Nisu to neke velike pare, ali bit će za kikiriki.


No comments: